Geopend
U vindt ons op de Elckerlyclaan 93
Vragen? Neem contact op!
  • Home
  • Fietsplezier Nieuws
  • Topleverancier Ebike Das Original van John Vermeulen Fietsplezier TEST WINNAAR in de Nationale Fietstest van de Telegraaf

Topleverancier Ebike Das Original van John Vermeulen Fietsplezier TEST WINNAAR in de Nationale Fietstest van de Telegraaf

De Telegraaf felicteert Ebike Das Original

Geweldig resultaat voor Ebike Das Original, winnaar in categorie 3 en overall winnaar van de test!

De Telegraaf heeft in samenwerking met de Consumentenbond de bekendste e-bike merken van dit moment getest. Daaruit kwam de Ebike Das Original C004 Comfort met de hoogste gebruikersscore als overduidelijke winnaar uit de bus.

Niet alleen vanwege het zeer goede rijgedrag, maar zeker ook omdat deze fiets net dat beetje extra ondersteuning biedt. Vooral handig wanneer je heuvel op fietst. De testrijders waren het dan ook roerend met elkaar eens: deze fiets is een lust voor het oog en een genot om op te rijden! Ebike Das Original, de toonaangevende Duitse fabrikant van dit model, onderscheidt zich op een aantal belangrijke punten van zijn concurrenten.

Zo wordt elke fiets handmatig door 1 monteur geassembleerd en worden er enkel A-merk onderdelen gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Bosch motor, Shimano derailleurversnelling en SR Suntour vorken. Bovendien hebben alle modellen ook nog eens een uniek uiterlijk: krachtig, puur en vloeiend. Unieke bijkomstigheid is, dat er 30 jaar framegarantie op deze Ebike wordt gegeven.

Voor de gebruiker dus een teken dat hij een kwalitatief hoogstaand product heeft gekocht. Ebike Das Original was eerder al door toonaangevend vakblad ‘Electrorad’ uitgeroepen tot mooiste en best beoordeelde serie fietsen van dit seizoen, maar dat ze ook in deze test van De Telegraaf de concurrentie weer ver achter zich laten, dat is natuurlijk wel de spreekwoordelijke kers op de taart!

Zie hier voor de Telegraaf Fiets Special 2018 en kijk op pagina 26:

Zie hier voor de Telegraaf Fiets Special 2018 en kijk op pagina 26:

Dit zijn de winnende fietsen:

Proefrit plannen? Vul hier het formulier in:


Wilt een elektrische fiets of een andere fiets proberen?

Van welk merk wilt u een (elektrische) fiets proberen?

Gewenste bezoekdatum: