Geslotenmaandag van 13:00 tot 18:00 staan we weer voor u klaar
U vindt ons op de Elckerlyclaan 93
Vragen? Neem contact op!
  • Home
  • Kenniscentrum Fietsplezier

Kenniscentrum Fietsplezier

Kenniscentrum FietsplezierKenniscentrum FietsplezierKenniscentrum Fietsplezier: Alle ins en outs van e-bikes, fietsen en accessoires.

Als dé specialist voor e-bikes in de regio zijn we bij John Vermeulen Fietsplezier gepassioneerd over fietsen en alles wat er bij komt kijken. Een geïnformeerde klant is de juiste klant.
Overweegt u een E-bike en heeft u vragen? Vind het antwoord op het Kenniscentrum Fietsplezier, voorzien van diverse middelen om u te informeren. Zo hebben wij onze Top E-bikes, ons videokanaal en alle vragen die wij binnen krijgen beantwoorden wij via dit Kenniscentrum.
U wilt weten waar u aan toe bent en vervolgens lekker fietsen zonder zorgen. Als echte fanatiekeling van het fenomeen E-bike komt u hier gegarandeerd aan uw trekken.

Laat u informeren en ontdek de brede waaier aan mogelijkheden die u heeft als het gaat om veilig, verantwoord en prettig fietsen. Op een elektrische fiets of een gewone fiets. Bel nu 040 – 241 67 77 voor meer informatie of wees welkom in onze winkel!

Waarom is tijdig onderhoud aan uw fiets belangrijk?

Wij zien steeds vaker dat veel van de reparaties die wij uitvoeren eenvoudig voorkomen hadden kunnen worden.

Door vaak uw fiets te laten onderhouden komt u minder snel voor verrassingen te staan. Dit verhoogt uw Fietsplezier want niets is zo vervelend als een pechgeval tijdens een heerlijke dag op de fiets.

Een aantal ongemakken die veel voorkomen door gebrekkig of geen onderhoud:

Onze conclusie

Breng uw fiets op tijd voor regulier onderhoud en stem de frequentie van dit onderhoud af op het aantal kilometers dat u rijdt. Bij normaal gebruik 1x per jaar is ons advies!

Vaak wordt gedacht dat regulier onderhoud aan de fiets duur is, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Als u de fiets regelmatig brengt is de kans op groot onderhoud een stuk kleiner. Dit scheelt flink in de kosten en een voorkomt bovendien een hoop ergernis onderweg. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze acties met een gratis poetsbeurt voor uw fiets.

Brengt u uw fiets voor (regulier) onderhoud dan zorgen wij voor een korte reparatietijd en garanderen wij in de vorm van een vervangende leenfiets voor mobiliteit. Bel ons voor het maken van een afspraak: 040 – 241 67 77.

Advies & Maatwerk

Tips van John

Documentatie

Indien u de diepte in wilt duiken biedt John Vermeulen Fietsplezier op deze pagina documentatie voor uw leesplezier.