Geopend
U vindt ons op de Elckerlyclaan 93
Vragen? Neem contact op!
  • Home
  • Fietsplezier Nieuws
  • John Vermeulen Fietsplezier luidt het begin van dit prachtige fietsseizoen in met een gezellige en interactieve Paasshow

John Vermeulen Fietsplezier luidt het begin van dit prachtige fietsseizoen in met een gezellige en interactieve Paasshow

Het weer laat nog een beetje op zich wachten, maar officieel is de lente alweer begonnen.

Wij van John Vermeulen Fietsplezier luiden het begin van dit prachtige fietsseizoen in met een gezellige en interactieve Paasshow.

Aanstaande vrijdag, zaterdag en Tweede Paasdag staan alle gerenommeerde fietsmerken op u te wachten voor een testrit. Van Gazelle tot Flyer en E-bike, u kunt ze allemaal uitproberen.

Buiten is een mooie stand geplaatst waar u zich kunt aanmelden voor de testrit van uw keuze. En vergeet vooral niet om uw inruilfiets mee te nemen, zodat u optimaal gebruik kunt maken van onze beste Paasdeals.

Het voor de Nederlandse markt exclusieve fietsmerk E-Bike Das Original is afgelopen jaar als zeer goed uit de tests van de bekendste vakbladen gekomen en is gebombardeerd tot mooiste en meest betrouwbare E-bike van 2018.

Deze fiets heeft meerdere unieke elementen, zoals bijvoorbeeld de volledig in de onderbuis geïntegreerde accu, het unieke framedesign, de grote capaciteit en een garantielooptijd van wel 30 jaar.

Wij kunnen u vertellen hoe geweldig deze fiets rijdt, maar niets is fijner dan dit ook zelf te mogen ervaren.

Daarom hebben wij ook dit merk tijdens het Paasweekend voor u klaarstaan om een testritje mee te maken.

Onze verkopers heten u komend weekend hartelijk welkom bij onze Paasshow en staan graag voor u klaar om u te adviseren over de vele mogelijkheden die de verschillende fietsmerken u te bieden hebben.

Uiteraard kunnen zij u ook alles vertellen over ons exclusieve E-bike ontzorgpakket, waarmee u verzekerd bent van jarenlang zorgeloos fietsplezier!

Deze Paashaas weet niet hoe snel hij naar de Paasshow van John Vermeulen Fietsplezier moet komen!

Deze fietsen zijn aanwezig om te testen tijdens de Paasshow:

Gazelle Vento C7 HMB

Koga E-lement Comfort

TREK LM3+